Virtual Teambuilding

Stap samen met je collega’s in een nieuwe wereld vol spanning en plezier tijdens Virtual Teambuilding. Jullie teamwork en communicatieve vaardigheden worden op de proef gesteld tijdens deze activiteit. Jullie gaan op missie om verschillende bommen uit te schakelen. Door middel van aanwijzingen van je teamgenoten kun je deze bommen ontmantelen. Niet goed geluisterd? Dan zullen de bommen ontploffen. Samenwerking en communicatie staan dus centraal bij deze activiteit. Alleen dan kunnen jullie deze bommen uitschakelen.

Deze VR Teambuilding is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Hoe meer deelnemers, hoe meer teams er gevormd kunnen worden. Elk team krijgt zijn eigen VR-bril. Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende brillen aanwezig zijn, zodat iedereen een stap kan zetten in dit nieuwe avontuur.

Belangrijke informatie 

  • Vanaf €29,50 per persoon.
  • Vanaf 20 personen.
  • Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie
In teams van 4 á 5 personen duiken jullie de VR-wereld in om bommen uit te schakelen. Eén persoon zet de VR-bril op, terwijl de rest aanwijzingen geeft over hoe de bommen uitgeschakeld moeten worden. Er zijn verschillende soorten bommen op verschillende niveaus, zo is het voor iedereen leuk. Elke bom duurt maximaal 5 minuten, zo kan iedereen meerdere pogingen wagen om een bom te ontmantelen. Jullie gaan onderling de strijd aan tegen andere teams. Welk team weet het beste te presteren onder tijdsdruk en schakelt de meeste bommen uit?

Onze VR-experts zullen ruim op tijd aanwezig zijn om alles te installeren en klaar te zetten. Tijdens het spel zullen ze rondlopen en jullie helpen waar nodig. Zijn jullie klaar voor deze uitdaging? De tijd tikt al…

Tip
Combineer Virtual Teambuilding met een lunch, diner of borrel achteraf bij Sibiz. Hiermee kun je weer even wennen aan de normale wereld na deze te gekke VR-ervaring.