Ons verhaal

Sharon en Dion (moeder en dochter) gaan Samen in business (Sibiz). Ze hebben een passie voor het organiseren van de mooiste evenementen en kunnen dat nu samen doen op de prachtige locatie aan de Amstel.

Sharon heeft veel ervaring opgedaan met het organiseren van evenementen tijdens haar werk op de Zuidas als office manager waar ze 10 jaar werkzaam was. Tevens zet ze haar enthousiasme, oprechte betrokkenheid, creativiteit en een sterk empathisch vermogen sinds 2018 in bij haar eigen bedrijf Sharon Calis – Inner Support Company.

Dion is sociaal, creatief en leergierig. Dit zijn drie woorden waarmee vrienden en familie haar zouden omschrijven. Al vanaf jonge leeftijd is haar creatieve brein actief en organiseert ze de leukste, origineelste uitjes. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat Dion koos voor de opleiding Leisure & Event Management. Deze studie is op haar lijf geschreven!

Per toeval kwam in de zomer van 2022 Sibiz op hun pad. Dit gaf beide heel veel energie en hun dromen & ideeën werden steeds concreter. Na een paar avonden brainstormen lag er een volledig business plan.

“Gaan we doen hè Dion?”, “Gaan we doen!”

Wat ons anders maakt

Bij Sibiz zijn ze niet met z’n tweetjes, maar met een TEAM! En hier zijn ze trots op. 

Werkwijze? Met veel passie, aandacht, creativiteit en volledige persoonlijke aandacht helpen zij jou een bijzonder event neer te zetten.
Want: “Every story is beautiful, but yours should be unique”.

Gastvrijheid

Oog voor detail

Creativiteit

Wat zeggen onze klanten

“De service en flexibiliteit van het team overtrof al onze verwachtingen. Niets is teveel gevraagd. Op en top in orde! De ambiance van de kerk is bijzonder. De goed verzorgde buitenlunch met uitzicht over de Amstel vanaf het grasveld met kastanjebomen maakte alles af. Ga zo door!”
De professionaliteit en de hoge mate van dienstverlening van Sibiz is uitmuntend! In al onze wensen werden wij zeer professioneel ontzorgd. Mede namens Sibiz is ons seminar een succes geworden. Voor professionaliteit, ontzorging, succes, unieke locatie en uitstekende dienstverlening: Sibiz!”
Ons huwelijk bij Sibiz was een groot succes! Na de ceremonie in de Amstelkerk en een mediterraan diner in de prachtige tuin aan de Amstel ging het dak eraf met de DJ en percussionist! Bedankt voor de geweldige dag, jullie gastvrijheid en de soepele samenwerking tijdens de voorbereidingen!