Styling, decoratie en muziek

De styling en decoratie van de locatie speelt een belangrijke rol op jullie huwelijksdag. Vaak wordt er gekozen voor een thema of een bepaalde kleur die overal in terugkomt. Wij werken samen met ervaren stylistes die jullie alle zorg uit handen kunnen nemen. Zij kunnen zorgen voor een totaalstyling van de locatie; van lampionnen tot fakkels en kaarsen, van het bloemarrangement tot de styling van de dinertafels en de feestruimte. Aan de hand van jullie wensen kunnen zij zorgen voor een prachtig eindresultaat!
Natuurlijk is het ook mogelijk dat jullie zelf de locatie stylen naar jullie eigen smaak. Graag adviseren wij jullie over de mogelijkheden. 

Genieten onder een prachtige stretchtent

Zien jullie het al voor je? De ceremonie is afgelopen en de deuren naar de tuin gaan open waar een prachtige stretchtent klaar staat. Hieronder kunnen jullie gezamenlijk toosten met jullie gasten en de dag gerust doorbrengen zonder regendruppels of felle zonnestralen.
Deze prachtige sfeervolle tenten kunnen wij voor jullie huren bij onze vaste leverancier. De grootte van de tent wordt afgestemd op het aantal gasten. Door middel van stretchdoeken wordt de tent tussen de bomen en op de juiste hoogte geplaatst. Door het huren van een stretchtent zijn jullie verzekerd van een prachtige huwelijksdag met uitzicht over de Amstel (ook bij minder mooi weer).

Muziek

Op het feest ’s avonds in onze binnen locatie mag natuurlijk een goede DJ of band niet ontbreken. Zij zijn de bepalende factor voor een onvergetelijk feest! Vanwege de direct omwonenden is muziek tijdens de receptie en/of het diner buiten helaas niet toegestaan. Maar een silent disco is natuurlijk altijd een goed idee!

Gastvrijheid

Oog voor detail

Creativiteit

Styling ideeën