De ceremonie in de Amstelkerk

De Amstelkerk is een prachtige locatie voor de voltrekking van jullie huwelijk, zeker in combinatie met de unieke tuin direct gelegen aan de Amstel waar jullie receptie en/of diner kan plaatsvinden. 

De Amstelkerk is in de 18e eeuw gebouwd, biedt plaats aan 250 gasten, heeft een licht interieur en is een bijzondere en stijlvolle locatie voor jullie ceremonie. Door de indeling van de ruimte ontstaat een intieme sfeer en is het ook zeer geschikt voor kleinere gezelschappen. 

De Amstelkerk wordt voor diverse doeleinden verhuurd. Doordat in 2021 de kerkbanken vervangen zijn door stoelen, is de ruimte multifunctioneel geworden en kan de kerk ook gehuurd worden voor jullie receptie of diner, een bijzondere setting! Een feest binnen in de Amstelkerk is niet mogelijk.

Omdat het kerkgebouw een officiële trouwlocatie is van de Gemeente Ouder-Amstel, kan hier ook het burgerlijk huwelijk voltrokken worden. 

 

Gastvrijheid

Oog voor detail

Creativiteit

Impressie van de Amstelkerk

Wat zeggen ervaren bruidsparen?

Eten onder de bomen. Blauwe lucht. Het licht dat langzaam zachter wordt als de zon richting het water zakt. Fantastisch eten en goede wijn op tafel. Goede service. Gastvrijheid. Dansen tot midden in de nacht. Sibiz bedankt voor een dag in het paradijs aan de Amstel!
Een heerlijk plekje onder de rook van Amsterdam. De kerk is sfeervol, licht en fris. En wat een sfeer als de deuren naar de tuin opengaan en het zonlicht door de ruimte stroomt. Je loopt hand in hand naar buiten waar de gasten je staan op te wachten voor de toost.
Rianne en haar team verzorgden een fantastische dag die ons nog lang zal heugen. Zowel voorbereiding, uitvoering als afwikkeling verliepen bijzonder efficiënt en tot in de puntjes verzorgd. Absoluut een aanrader: een prachtige, originele locatie èn een zorgeloos feest!