Trouwen aan de Amstel

Sfeer, stijl en romantiek aan de Amstel.
Een droomlocatie voor ieder huwelijksfeest!

In het pittoreske dorp Ouderkerk aan de Amstel ligt onze unieke buitenlocatie, direct gelegen aan de Amstel, waar wij graag jullie huwelijksdag verzorgen van A tot Z!

Het is een romantisch plaatje: jullie komen met de boot over de Amstel aan en meren aan bij de aanlegsteiger van de Amstelkerk. Hier staan de gasten jullie al joelend op te wachten. Wat een aankomst! Na het ja-woord (jullie kunnen in de mooie Amstelkerk, behalve voor de kerk, ook trouwen voor de wet), gaan de achterdeuren van de kerk open. In de tuin van de kerk, met een schitterend uitzicht over de Amstel, staan de bubbels voor jullie klaar en toosten jullie met alle gasten op het zojuist voltrokken huwelijk. 

Daarna kan de rest van het dagprogramma plaatsvinden; in het zonnetje borrelen aan statafels met goedgevulde borrelplanken, foto’s maken en genieten van elkaar en jullie gasten. Voor het diner kunnen jullie kiezen uit vele mogelijkheden, bijvoorbeeld heerlijk ongedwongen dineren aan lange tafels. Bij minder goed weer kan het diner ook plaatsvinden in de prachtige Amstelkerk, een unieke setting! Tot slot serveert de barista een heerlijke koffie vanuit een Italiaanse koffiewagen voor jullie naar binnen gaan voor het feest. In het naastgelegen gebouw Amstelstroom kunnen jullie de dag goed afsluiten op de dansvloer!  

Al met al is dit een unieke locatie als jullie op zoek zijn naar een mooie (buiten)locatie met een chique uitstraling, waar een informele sfeer hangt. Een locatie waar de hele dag kan plaatsvinden, waar veel mogelijk is qua catering en styling, die goed bereikbaar is voor de gasten, waar iedereen gratis kan parkeren en waar tot slot een feest met een band of DJ is toegestaan. 

We laten jullie graag onze locatie zien! Mail naar info@sibiz.nl voor het maken van een afspraak.

 

Gastvrijheid

Oog voor detail

Creativiteit

Wij maken jullie huwelijksdag onvergetelijk!

Met ons team staan wij voor jullie klaar om er een geweldige dag van te maken. Goed eten, mooie styling en ‘fun things to do’ maken jullie dag compleet!

'Fun things to do'

Goed en lekker eten

Nieuwsgierig geworden?

Jullie zijn altijd van harte welkom om een keer langs te komen, zodat we jullie wensen kunnen bespreken. Stuur een mailtje naar info@sibiz.nl en we laten jullie graag onze mooie locatie zien!

Wat zeggen ervaren bruidsparen?

De bediening was vriendelijk en behulpzaam, alles zag er top uit, we hebben veel complimenten gekregen. Overall: locatie, service, eten, drinken: een dikke vette 10! Oh ja, en ook nog dank voor het mooie weer 🙂
Wij hebben een geweldige dag gehad! Onze ceremonie in de Amstelkerk werd gevolgd door een borrel in de Amsteltuin. Het was een prachtige setting op een warme zomerdag, met heerlijke hapjes en drankjes… Bijna te mooi om waar te zijn!
Ons huwelijk bij Sibiz was een groot succes! Na een mediterraan diner in de prachtige tuin aan de Amstel ging het dak eraf met de DJ en percussionist! Bedankt voor de geweldige dag en de soepele samenwerking tijdens de voorbereidingen!