Heeft u iets te vieren?

Een jubileum, reünie, familiedag, een verjaardag of wilt u gewoon ‘het leven vieren’ en eens een leuk feest geven voor familie en vrienden? Wij nemen u de organisatie uit handen en geven u graag het gevoel gast te zijn op uw eigen feest!

Een borrel, high tea, bbq in de tuin van de Amstelkerk, een diner of een groot feest; u bent altijd van harte welkom om langs te komen zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Goed en lekker eten

Bij een feest hoort goed en lekker eten, want dat maakt het genieten in goed gezelschap pas echt compleet. Wij werken hiervoor graag samen met lokale leveranciers.

Er is veel mogelijk; van lekkere borrelplanken tot een high tea, van een bbq tot een sit-down diner. En wilt u vegetarisch eten, streetfood of mediterraan? We stemmen het graag af op uw wensen. Het is teveel om op te noemen, maar we zetten hier graag een nieuw diner-concept in de spotlights:

De Cobb-bbq
Bij dit diner-concept genieten uw gasten van heerlijke vlees-, vis- en vegetarische spiezen vanaf een speciale Cobb-bbq waarop zes personen samen kunnen bbq-en aan tafel; dus geen heen-en-weer geloop van gasten naar de bbq, maar in ongedwongen sfeer aan lange tafels zelf je gerechten grillen en genieten van het lekkere eten. De bbq blijft koel aan de buitenzijde, dus ook ideaal met kinderen!

Gastvrijheid

Oog voor detail

Creativiteit

Wat zeggen onze klanten?

We hebben genoten van ons feest en hebben vele positieve reacties gehad, met name betreft de locatie, bediening en de hapjes. Hulde dus voor jullie! Heel erg bedankt voor alles en als we weer eens iets te vieren hebben zullen we zeker weer aan Sibiz denken en zullen het tevens aan anderen aanbevelen!
Ik wil jullie graag nogmaals hartelijk bedanken voor de gastvrijheid van de Sibiz-club! De dag is een daverend succes geworden. Iedereen heeft genoten en wat kan ik dan nog meer wensen… De vriendelijke en attente bediening, de heerlijke gerechten, het was allemaal perfect in orde. Tot kijk!
Mijn verjaardag is groot gevierd: een heerlijk buffet voor 75 mensen. Speciaal was de interactieve voorstelling in de kerk door een theatergroep. Samen met Rianne/Sibiz hebben we deze opzet bedacht. Gastvrijheid, verwennen, ontzorgen, culinair uitstekend. Was een superavond, hartstikke bedankt!