Ons verhaal

Rianne: ”Na het afronden van de Hogere Hotelschool in Leeuwarden en een aantal jaren ervaring in de horeca  en cateringbranche ben ik tien jaar werkzaam geweest als marketing- en communicatie adviseur bij een internationale zakelijke dienstverlener. 

In 2007 ben ik gestart met Sibiz, dit kwam op mijn pad en was voor mij een kans om te starten als zelfstandig ondernemer. Ik begon met de locatie Amstelstroom in het mooie Ouderkerk, met het organiseren van vergaderingen en bruiloften. Dit werd al snel uitgebouwd met concepten voor zakelijke events,  festivalbruiloften, borrels en bijeenkomsten op verschillende unieke locaties in Nederland. Nu focus ik mij weer volledig op de locatie in Ouderkerk. De authentieke Amstelkerk, de mooie tuin aan de Amstel, de gerenoveerde ruimtes en de ligging in het dorp Ouderkerk maken het tot een unieke plek! 

 

 

Wat ons anders maakt

Rianne: ”Ons vaste team van medewerkers verzorgt uw event graag tot in de puntjes. Wij denken met u mee en gaan samen met u op zoek naar de juiste invulling van uw event, of dit nu een kleine vergadering is of een grote bruiloft; gastvrijheid en oog voor detail blijft voor ons voorop staan!

Gastvrijheid

Oog voor detail

Creativiteit

Wat zeggen onze klanten

“De service en flexibiliteit van het team overtrof al onze verwachtingen. Niets is teveel gevraagd. Op en top in orde! De ambiance van de kerk is bijzonder. De goed verzorgde buitenlunch met uitzicht over de Amstel vanaf het grasveld met kastanjebomen maakte alles af. Ga zo door!”
De professionaliteit en de hoge mate van dienstverlening van Sibiz is uitmuntend! In al onze wensen werden wij zeer professioneel ontzorgd. Mede namens Sibiz is ons seminar een succes geworden. Voor professionaliteit, ontzorging, succes, unieke locatie en uitstekende dienstverlening: Sibiz!”
Ons huwelijk bij Sibiz was een groot succes! Na de ceremonie in de Amstelkerk en een mediterraan diner in de prachtige tuin aan de Amstel ging het dak eraf met de DJ en percussionist! Bedankt voor de geweldige dag, jullie gastvrijheid en de soepele samenwerking tijdens de voorbereidingen!