Huur de Amstelkerk

De prachtige 18e eeuwse Amstelkerk is te huur voor verschillende activiteiten en bijeenkomsten. Hieronder treft u een aantal mogelijkheden aan, wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, we laten u graag onze mooie locatie zien!

Gastvrijheid

Oog voor detail

Creativiteit

Wat zeggen onze klanten

“De service en flexibiliteit van het personeel overtrof al onze verwachtingen. Niets is teveel gevraagd. Op en top in orde! De ambiance van de kerk is bijzonder. De goed verzorgde buitenlunch met uitzicht over de Amstel vanaf het grasveld met kastanjebomen maakte alles af. Ga zo door!”
De professionaliteit en de hoge mate van dienstverlening van Sibiz is uitmuntend! In al onze wensen werden wij zeer professioneel ontzorgd. Mede namens Sibiz is ons seminar een succes geworden. Voor professionaliteit, ontzorging, succes, unieke locatie en uitstekende dienstverlening: Sibiz!”
“Ik wil jullie en dames van de catering bedanken voor de top service van afgelopen dinsdag. Mede jullie inzet hebben wij een top sessie gehad! Het eten was heerlijk, ook mijn collega’s waren meer dan tevreden. Zelfs onze directeur heeft het vanmorgen met mij over de succesvolle dag gehad.”