Events in de Amstelkerk

Uw event in de Amstelkerk: een unieke setting!

In het pittoreske dorp Ouderkerk aan de Amstel, onder de rook van Amsterdam, staat de mooie 18e eeuwse Amstelkerk. Een diner met collega’s of relaties, een (netwerk)borrel, een congres, heisessie, diploma-uitreiking of vergadering; het is allemaal mogelijk in deze prachtige kerk. De unieke sfeer van de kerk zorgt voor een onvergetelijke ervaring! 

In de zomer kunt u ook gebruik maken van de prachtige tuin aan de Amstel, deze beschikt over een eigen aanlegsteiger, zodat aankomen per boot of een rondvaart over de Amstel ook mogelijk is. De tuin is een prachtige plek voor uw BBQ of borrel.

De kerk beschikt over een geluidsinstallatie, een grote laser beamer, camera’s voor een hybride bijeenkomst en een vleugel ter muzikale ondersteuning van uw event. Wij organiseren uw bijeenkomst graag van A tot Z, dus inclusief goed en lekker eten, vriendelijke bediening en mooie styling.

Al met al is dit de perfecte locatie als u op zoek bent naar een bijzondere (buiten)locatie met een chique uitstraling, waar een informele sfeer hangt. Een locatie waar veel mogelijk is, die goed bereikbaar is voor de gasten, en waar iedereen nog lang over napraat!

We laten u graag onze locatie zien! Mail naar info@sibiz.nl voor het maken van een afspraak.

 

Gastvrijheid

Oog voor detail

Creativiteit

Wij maken er graag een onvergetelijk event van!

Of u nu de Amstelkerk huurt voor een borrel, congres, diner of andere bijeenkomst; wij staan met ons team  voor u klaar om er een geweldig event van te maken. 

Vergaderbreaks

Goed en lekker eten

Nieuwsgierig geworden?

U bent altijd van harte welkom om een keer langs te komen, zodat we uw wensen kunnen bespreken. Stuur een mailtje naar info@sibiz.nl en we laten u graag onze mooie locatie zien!