Goed en lekker eten

Een zakelijke bijeenkomst is pas echt geslaagd als alle deelnemers hebben genoten van goed en lekker eten. Wij werken hiervoor graag samen met lokale leveranciers. 

Er is veel mogelijk; van een goede lunch tot gevulde borrelplanken, van een bbq tot een sit-down diner. En wilt u vegetarisch eten, streetfood of mediterraan? Het is teveel om op te noemen, en natuurlijk stemmen  we het graag af op uw wensen. Hieronder zetten we twee van onze diner-concepten in de spotlights:

De Cobb-bbq
Bij dit diner-concept genieten uw gasten van heerlijke vlees-, vis- en vegetarische spiezen vanaf een speciale Cobb-bbq waarop zes personen samen kunnen bbq-en aan tafel; dus geen heen-en-weer geloop van gasten naar de bbq, maar in ongedwongen sfeer aan lange tafels zelf je gerechten grillen en genieten van het lekkere eten:

IMG_3183 smal

Streetfood vanuit een foodtruck
Wilt u juist met uw gasten kunnen rondlopen en nog meer ongedwongenheid creëren? Kies dan voor verschillende streetfoodgerechten vanuit een foodtruck: van Thaise curry tot een overheerlijke hamburger – altijd een succes!

En wilt u de dag onderbreken of afsluiten met een van onze vergaderbreaks? Dan zorgen wij voor een goed gevulde lunch- of borrelbox voor onderweg.

 

Gastvrijheid

Oog voor detail

Creativiteit