Foute Bingoshow

Een Bingoshow waar de hele avond zitten verleden tijd is? Als dat voor jullie als muziek in de oren klinkt, is onze Foute Bingoshow helemaal iets voor jullie. Tijdens deze Bingoshow wordt er veel gelachen en is niets te gek. Onder leiding van onze enthousiaste Bingomasters gaan jullie de strijd met elkaar aan. In 6 verschillende Bingorondes voeren jullie de leukste en meest originele opdrachten uit, alleen of in duo’s. Deze avond staat gezelligheid, humor en plezier centraal. Kortom: dit belooft een onvergetelijke avond te worden.

Bij een Bingo horen natuurlijk geweldige prijzen. Heb jij een correcte Bingo? Dan mag jij van onze schitterende prijzentafel een van onze vette prijzen pakken. Deze prijzen komen uit diverse prijsklassen, van prul tot spul. Ga jij naar huis met ons geweldige spul?

 Belangrijke informatie 

  • Vanaf €29,50 per persoon.
  • Vanaf 40 personen.
  • Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie
Onze altijd vrolijke en zeker ook goed geklede Bingomasters, zullen ruim op tijd aanwezig zijn bij jullie. Met hun fantastische grappen (niet overdreven) en ludieke praatjes zullen zij jullie de hele avond vermaken. Wanneer iedereen gearriveerd is, kan het spektakelstuk beginnen. In 6 verschillende Bingorondes gaan jullie uit jullie comfortzone en voeren jullie de leukste opdrachten uit. Ooit gehoord van een Dansronde? Met onze gevarieerde opdrachten is deze Bingoshow een feest voor iedereen. Zijn jullie klaar voor een Bingo zoals je hem nog nooit eerder hebt ervaren?

Het is en blijft natuurlijk een “Foute” Bingoshow. Heb jij stiekem valsgespeeld of gewoon niet opgelet? Onze Bingomasters houden je niet voor de gek. Dan heb jij een Foute Bingo. We weten allemaal wat dat betekent, toch? 😉

Tip
Ga de strijd met elkaar aan tijdens de Foute Bingoshow onder het genot van een hapje en een drankje bij Sibiz. Proost samen op een hilarische avond vol schitterende prijzen.