Escape Room op locatie

Terwijl jullie rustig met elkaar aan het kletsen zijn, stormt er plotseling iemand met een bivakmuts binnen. “Dit is een gijzeling, meekomen!” wordt er geroepen. Jullie worden meegenomen naar een bijzondere ruimte vol rook, spannende muziek en uitdagende games. Om hieruit te ontsnappen moeten jullie 1 miljoen euro aan losgeld betalen. Alleen door uiterste samenwerking en communicatie, kunnen jullie de Italiaanse Maffia slimmer af zijn en binnen de tijd al het geld bij elkaar rapen.

Voor grote groepen kunnen we ook meerdere kamers opbouwen, zodat jullie er een ware strijd van kunnen maken. Wie weet als eerste te ontsnappen?

Belangrijke informatie 

  • Vanaf €29,50 per persoon.
  • Vanaf 20 personen
  • Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie
Ongeveer een uur van tevoren zijn onze Uitjesbazen bij jullie aanwezig. Zij zullen de Escape Room volledig voor jullie opbouwen. Zodra alles gereed is, kan het spektakel beginnen. Door middel van diverse puzzels, raadsels en escape games moeten jullie 1 miljoen euro aan losgeld zien te vinden. Alleen daarmee kunnen jullie ontsnappen. Jullie hebben één uur de tijd om het op te nemen tegen de Italiaanse Maffia. Durven jullie deze uitdaging aan?

Bij deze Escape Room worden jullie volledig ontzorgd. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Met interactieve begeleiding, gave attributen en real-life acteurs beleven jullie een unieke Escape Room-ervaring.

Tip
Combineer deze Escape Room op locatie met een heerlijk diner bij Sibiz. Kom na deze spannende en zenuwslopende Escape Room even tot rust met een lekker hapje en drankje. Is dat niet heerlijk!